ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΙΚΑΡΙΑ - AMMOS - BEACH BAR REST

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΙΚΑΡΙΑ - AMMOS - BEACH BAR RESTAURANT - COCKTAIL BAR - ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Διεύθυνση - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Διεύθυνση: ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ - ΡΑΧΕΣ Τ.Κ. - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τ.Κ.: 83301
Περιοχή - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Περιοχή: Ικαρία Κατηγορία - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Τηλέφωνο - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο: 2275071250 Fax - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Fax: -
Κινητό - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κινητό: 6977767825 E-mail - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Υπεύθυνος: ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Ιστοσελίδα:
Η Ικαρία είναι ένα πανέμορφο νησί, που μέχρι και σήμερα διαθέτει συμβατές και απομακρυσμένες περιοχές και παραλίες. Οι διακοπές στην Ικαρία σίγουρα θα σας αναζωγονήσουν και θα σας ξεκουράσουν. Είναι ένα σχετικά ήσυχο νησί, το οποίο βέβαια διαθέτει νυχτερινή ζωή, καθώς και πολλά πανηγύρια και γλέντια. Οι Ικαριώτες είναι καλοφαγάδες! Εδώ θα φάτε φρεσκότατα ψάρια, θαλασσινά και κρέατα (ιδίως κατσίκι) μαγειρεμένα σε διάφορες συνταγές με ντόπια υλικά και πολύ μεράκι. Στη Βόρεια πλευρά του νησιού β...
Επισκέπτες: 11990

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΙΚΑΡΙΑ - AMMOS - BEACH BAR RESTAURANT - COCKTAIL BAR - ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΙΚΑΡΙΑ - AMMOS - BEACH BAR RESTAURANT - COCKTAIL BAR - ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Η Ικαρία είναι ένα πανέμορφο νησί, που μέχρι και σήμερα διαθέτει συμβατές και απομακρυσμένες περιοχές και παραλίες. Οι διακοπές στην Ικαρία σίγουρα θα σας αναζωγονήσουν και θα σας ξεκουράσουν. Είναι ένα σχετικά ήσυχο νησί, το οποίο βέβαια διαθέτει νυχτερινή ζωή, καθώς και πολλά πανηγύρια και γλέντια. Οι Ικαριώτες είναι καλοφαγάδες! Εδώ θα φάτε φρεσκότατα ψάρια, θαλασσινά και κρέατα (ιδίως κατσίκι) μαγειρεμένα σε διάφορες συνταγές με ντόπια υλικά και πολύ μεράκι. Στη Βόρεια πλευρά του νησιού βρίσκεται ο “ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ” τοποθεσία με τις ομορφότερες αμμώδης παραλίες από τις καλύτερες σε όλη την Ελλάδα! Εδώ σε αυτόν τον παράδεισο θα βρείτε το εστιατόριο – restaurant – beach bar “ammos”.

Η πανοραμική θέα στο πέλαγος κόβει την ανάσα και κερδίζει τις εντυπώσεις. Διαθέτουμε μεσογειακή κουζίνα, ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά εξαιρετικής ποιότητας κρέατα, ολόφρεσκες δροσιστικές σαλάτες, δημιουργώντας μια υψηλής αισθητικής γαστρονομία. Σπεσιαλιτέ μας το ξακουστό “Πήλινο της Δέσποινας” με ποικιλία κρεάτων, θα σας μείνει αξέχαστο. Όλα τα φαγητά μας παντού φρεσκομαγειρεμένα με μεράκι και προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Τα υλικά που ετοιμάζονται, τα φαγητά είναι πάντα φρέσκα και άριστης ποιότητας προερχόμενα από τοπικούς παραγωγούς, ενώ τα βότανα και τα μυρωδικά διατηρούν τις παραδοσιακές γεύσεις αναλοίωτες. Το σέρβις είναι ευγενικό και η ατμόσφαιρα πολύ ζεστή, για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Θα συνοδεύσετε το γεύμα σας με υπέροχα κρασιά από την πάντα ενημερωμένη κάβα μας. Στο restaurant “ammos”, θα βρείτε ποικιλία σε ποτά, αναψυκτικά, μπύρες και δροσιστικά coctails. Αν θέλετε να απολαύσετε ήσυχα τον καφέ σας το πρωί ή το απόγευμα αλλά και το ποτό σας το βραδάκι το “ammos” είναι το ιδανικό μέρος για σας και την παρέα σας. Σας περιμένουμε σύντομα στο beach bar – restaurant “ammos”, να σας περιποιηθούμε και να σας προσφέρουμε ένα ταξίδι στις γεύσεις της ΙΚΑΡΙΑΣ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΟΥΗΣ